Op vakantie naar Domaso

Informatie voor uw vakantie in Domaso

Domaso

Welkom in Domaso, een levendig vakantiedorp aan het Comomeer. Het dorp heeft een mooie boulevard in het oude dorpscentrum en een prachtig lang strand.

Strand

Het strand in Domaso is openbaar en bestaat uit zowel kiezels als gras. Er is een volleybalveld aanwezig en tevens diverse openbare douches om U even af te spoelen. Wanneer U schaduw zoekt kunt U een plaats zoeken onder een van de bomen op het strand of zelf een parasol meenemen.

Restaurants

Lekker uit eten op vakantie? In Domaso heeft U ruime keus. Er zijn meerdere pizzeria’s en restaurants waar U kunt genieten van heerlijke gerechten. VakantieComomeer.nl adviseert U graag waar U de beste pizza kunt eten, de lekkerste pasta of de verste vis. Reserveren wordt altijd aangeraden en ook daar helpen wij U graag bij!

Supermarkten

In Domaso zijn twee supermarkten: Iperal & Pelicano. Ook is er een klein bakkertje naast de Iperal en een levensmiddelen winkel in het oude dorpscentrum.

Iperal

De Iperal is van maandag t/m zaterdag geopend van 08.00 uur tot 12.30 uur en van 15.00 uur tot 19.30 uur. Op zondag is de supermarkt geopend van 08.00 uur tot 12.30 uur. De supermarkt heeft een ruim assortiment, een vleeswaren afdeling, vers brood en een slagerij.

Pelicano

Pelicano is van maandag t/m zaterdag geopend van 08.00 uur tot 12.00 uur en van 15.00 uur tot 19.00 uur. Deze supermarkt heeft diverse lokale producten die uit eigen productie komen zoals vleeswaren en kazen. Op zaterdag kunt U hier heerlijke gebraden kip kopen (reserveren aangeraden!). Ook eigengemaakte lasagne kunt U hier bestellen.

Winkels

In Domaso zijn een aantal kleine kledingwinkeltjes, een surfwinkel, schoenenwinkel, tassenwinkel en een kleine souvenir winkel. Tussen de middag sluiten de winkels voor de lunchpauze.

Bar/uitgaan

Voor een kopje koffie of een lekkere Italiaanse cappuccino zijn er diverse barretjes in Domaso. Het dorp heeft een pub en een cocktailbar. Daarnaast zijn er twee ijssalons in Domaso waar u heerlijk Italiaans schepijs kunt krijgen.

Sport

Domaso is uitstekend geschikt voor de watersport liefhebber. Bijna elke middag steekt hier de wind op, ‘la breva’ genaamd, Deze wind maakt het voor de surfers tot een waar surfparadijs en voor de zon liefhebbers zorgt deze voor wat verfrissing. Er is een surfschool aanwezig waar U ook de benodigde surfspullen kunt huren en surflessen kunt nemen. Ook is er een bootverhuurbedrijf waar U verschillende motorboten kunt huren, zowel met als zonder vaarbewijs. De mountainbiker kan z’n hart ophalen met mooie fietsroutes in de omgeving. Wilt U surfspullen huren, een dag met een motorboot het Comomeer op, of de bergen rond het meer verkennen op de fiets? Wij geven U graag advies en helpen U met het reserveren.

Weer/klimaat

Weersverwachting voor Domaso


Gemiddelde klimaat in Domaso