Op vakantie naar Trezzone

Informatie voor uw vakantie in Trezzone

ligging-trezzoneWelkom in Trezzone, het kleine dorp met 210 inwoners, een oase van rust op westelijke bergwand langs het Comomeer. Trezzone is een ideaal rustpunt voor de vakantieganger die graag wandelingen, mountainbiketochten of dagtrips met de auto, naar de vele leuke dorpjes en steden rondom het meer maken.

Strand

Trezzone zelf heeft geen strand, maar direct tegenover de weg van/naar Trezzone zijn twee hele mooie stranden, die bij het dorp Gera Lario horen.

Restaurants

Lekker uit eten op vakantie? In Trezzone is geen restaurant, binnen een straal van vijf kilometer treft U tientallen restaurants. VakantieComomeer.nl adviseert U graag waar U de beste pizza kunt eten, de lekkerste pasta of de verste vis/vlees. Reserveren wordt altijd aangeraden en ook daar helpen wij U graag bij!

Supermarkten

In Trezzone is geen supermarkt, in Sorico is een kleine buurtsuper en in Domaso zijn twee supermarkten: Iperal & Pelicano. Verder is er op 12 minuten rijden een groot winkelcentrum met Iperal supermarkt. De bakker uit Gera Lario bezorgt bij al onze accommodaties ’s morgens brood, melk en vleeswaren.

Buurtsuper Guglielmana Sorico

Buurtsuper Guglielmana is van maandag t/m zaterdag geopend van 08.00 uur tot 12.30 uur en van 16.00 uur tot 19.00 uur. Op zondag is de supermarkt geopend van 08.00 uur tot 12.30 uur.

Iperal Fuentes Piantedo

Iperal Fuentes is van zondag t/m donderdag geopend van 09.00 uur tot 20.00 uur, vrijdag van 09.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 09.00 uur tot 21.00 uur.

Iperal Eat Domaso

De Iperal is van maandag t/m zaterdag geopend van 08.00 uur tot 12.30 uur en van 15.00 uur tot 19.30 uur. Op zondag is de supermarkt geopend van 08.00 uur tot 12.30 uur.

Pelicano Domaso

Pelicano is van maandag t/m zaterdag geopend van 08.00 uur tot 12.00 uur en van 15.00 uur tot 19.00 uur. Deze supermarkt heeft diverse lokale producten die uit eigen productie komen zoals vleeswaren en kazen. Op zaterdag kunt U hier heerlijke gebraden kip kopen (reserveren aangeraden!). Ook eigengemaakte lasagne kunt U hier bestellen.

Winkels

In Trezzone zijn geen winkels

Bar/uitgaan

Voor een kopje koffie of een lekkere Italiaanse cappuccino zijn er diverse barretjes in Gera Lario. Het dorp heeft drie barretjes en een loungebar bij de haven en gemeentelijk zwembad. Daarnaast zijn er twee barretjes in Gera Lario waar u heerlijk Italiaans schepijs kunt krijgen. In Trezzone zelf is geen bar.

Sport

Trezzone is uitermate geschikt voor wandelaars en mountainbikers, die graag de mooie natuur in trekken. Vanaf de wandel- en fietsroutes heeft U werkelijk adembenemend uitzicht over het Comomeer. Voor andere sportactiviteiten kunt I het beste kijken bij de plaatsbeschrijving van Gera Lario, dat op 2 km. afstand ligt.

Weer/klimaat

Weersverwachting voor Trezzone