Over VakantieComomeer.nl

Over VakantieComomeer.nl

Na bijna 30 jaar op vakantie te gaan naar het Comomeer, besloot ik in begin 2013 te emigreren naar mijn vakantieland: Italië. Eenmaal daar ben ik begonnen met het verhuren van vakantiehuizen van particulieren. Na 2 jaar had ik mijn droom in Italië geleefd en besloot ik dat ik mijn leven verder wilde voortzetten in ons mooie Nederland om Italië weer als vakantieland te hebben.

Nog altijd ga ik regelmatig naar het Comomeer op vakantie. Het voelt bij mij altijd als thuiskomen en het gaat nooit vervelen. De prachtige omgeving, het mooie Comomeer, de fantastische bergen en de lieve mensen wil ik graag delen met jullie. Daarom heb ik een samenwerking opgezocht met La Breva.

Op VakantieComomeer.nl bieden wij vakantiehuizen te huur aan van de organisatie: La Breva. Dit is van oorsprong een Duits bedrijf. Zij bieden Nederlandse ondersteuning bij boekingen en vragen, waardoor U zo optimaal geholpen kunt worden in Uw eigen taal.

Kortom een optimale combinatie voor een samenwerking: jarenlange persoonlijke ervaring aan het Comomeer + een heel groot aanbod van vakantiehuizen met Nederlandse klantenservice!

Saluti,

 

anniek-bakkerAnniek Bakker

Woonplaats: Groningen
Comomeer ervaring: 28 jaar
Persoonlijkheid: spontaan, vrolijk, precies & direct
Talen: Nederlands, Italiaans, Engels & Duits

Heeft U vragen over VakantieComomeer.nl of wilt U meer informatie over onze manier van werken? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.