Tennissen

Tennissen bij het Comomeer

Houdt U van een actieve vakantie en wilt U graag tennissen tijdens Uw verblijf bij het Comomeer? Dat kan! Hieronder vindt U een overzicht van verschillende tennisbanen en hun contactgegevens, zodat U zelf de tennisbaan kunt reserveren wanneer U dit wenst.

Tennisbaan Gravedona

De tennisbaan van Gravedona is te reserveren via onderstaand telefoonnummer, of in de bar direct naast het tennisveld. Er is een buiten tennisveld en een overdekte tenniszaal.

Tennis Club Gravedona A.s.d.
Via Aldo Scuri 28
22015 Gravedona
Telefoonnummer: (+39) 034485481

Tennisbaan Sorico

De tennisbaan ligt vlakbij onze accommodatie Residence Colombo, naast de voetbalvelden. Reserveren kan in de bar onder de sporthal of in de zomermaanden bij de kiosk aan het strand in Sorico, waar U ook de steutel dient te halen om de tennisbaan te betreden. Kosten € 5,00 per uur en indien lichtinstallatie gebruikt wordt € 8,00 per uur.

Tennisbaan Gera Lario

Er zijn twee tennisbanen in Gera Lario, waarvan één binnen baan. De buiten baan kunt U bespreken bij bar Sandro(de rode bar in centrum), waar U ook de sleutel dient te halen om de tennisbaan te betreden. Kosten € 5,00 per uur en indien lichtinstallatie gebruikt wordt € 8,00 per uur.

De binnen baan kunt U bespreken bij bar Olmo(aan het dorpspleintje in centrum), waar U ook de sleutel dient te halen om de hal te betreden. Kosten € 9,00 per uur en indien er verlichting gebruikt wordt € 13,00 per uur.