Waarom Vakantie Comomeer

Waarom boeken bij Vakantie Comomeer?

Opgericht door Nederlanders in Italië

VakantieComomeer.nl is opgericht door Anniek Bakker. Al 29 jaar kom ik hier jaarlijks op vakantie. Daarnaast heb ik heb in totaal 3,5 jaar bij het Comomeer (en in Milaan) gewoond. Nog altijd ben ik niet op het Comomeer uitgekeken. Mijn passie voor deze prachtige omgeving wil ik overbrengen met deze website, zodat ook jij het Comomeer kunt ontdekken!

Alle accommodaties persoonlijk bezocht

VakantieComomeer werkt samen met het Duitse bedrijf La Breva. Zij hebben zelf geen website in het Nederlands, dus dat zijn wij voor hen. Eerlijkheid vind ik belangrijk, evenals dat wij moeten weten waar jij op vakantie gaat. Daarom zijn alle accommodaties persoonlijk bezocht. Op die manier kunnen wij je een eerlijk advies geven over elke accommodatie die wij op VakantieComomeer.nl te huur aanbieden!

Nederlandse ondersteuning

Je kunt gewoon in het Nederlands boeken via VakantieComomeer.nl. Je aanvraag komt rechtstreeks binnen bij La Breva, waar Anna (Nederlandse) je aanvraag zal verwerken. Ze is ook telefonisch bereikbaar (0598-372679). Kortom: bij VakantieComomeer kun je boeken in je eigen taal en krijg je Nederlandstalige ondersteuning!

Uitgebreide en eerlijke informatie

Doordat alle accommodaties persoonlijk bezocht zijn, kunnen wij een uitgebreide omschrijving van elke accommodatie geven. Ook de omgeving van het Comomeer kennen wij goed. Ons doel is eerlijke verhuur, wat je ziet is wat je krijgt.